Prvi tjedan

Katarina Golubić

Reko sam im “Cekaj malo vi ste oni klinci s donjeg kata, pucate petarde ko da su prave bombe, a one zabice haha to nitko vise ne radi “. Jedan od njih dvojice je rekao “Onda te nece uplasiti malo gubljenja od nas bombasa”. Ustao sam se i rekao ” Da cujem kakve to uvjete imate, ja se ne bojim nekih klinaca s bombicama za curice”. Tada je Crni rekao dosta pusti da se zabavimo, da cujem uvjete. “Ako mi pobijedimo”, rece manji u zelenoj majci, “placate nam gajbu Becksa i ici cete u gacama do ducana na uglu ulice “, na to se Crni dovezao sa smjeskom od uha do uha : ” A ako mi pobijedimo obojica placate cugu i veceru, dosta mi je da ja moram stalno kuhati”. Svi smo se nasmijali i ova dvojica su prihvatila izazov. Igrali smo do dugo u noc i bio sam umoran ali ubrzo smo ih skurili do temelja. Htio sam da nam odu oni u gacama po pivo ali nisam htio biti tako grozan, dovoljno smo ih opeljesili hranom i cugom. Mislim da smo se najslade najeli i napili Becksa, ali nikad necu zaboraviti kako je Crni bio sretan kad je shvatio da nemora on kuhati.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.