Prvi tjedan

Petra Košić

I, sve bi bilo više manje isto kao i svake godine da Crni nije grudom pogodio u prozor zapuštene kuće. Svi smo zastali, preplašeni zbog priča koje kruže o toj kući: da je nekad tu živjela vračara koja je bacila čari na tu prostoriju, svatko tko uđe u nju, nikad više ne izađe kao on, već kao nova osoba. Ali društvo se odlućilo odvažiti i ušli su, svi zajedno kao u djetinjstvu. I ostali su zapanjeni, dočekala ih je soba puna prašine i paučine, a na stolu velika stara škrinja. Kako su već došli do te škrinje odlućili su je i otvoriti. Unutra je bio debeli sloj leda, a ispod puno zelenih boca. Bilo je to pivo izuzetno svježeg hmeljanog mirisa, svijetlo zlatane boje, blago gorke arome. Naravno, bilo je to Beck’s pivo. Od te godine imamo novu tradiciju, Grudanje sa druženjem uz Beck’s.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.