Prvi tjedan

Lucija Jurašković

baku Šteficu. Baka je dežurno gunđalo u kvartu koja jedina nije navijala na Grudanju. Živjela je sama i uvijek je bila namrštena i gunđala kada bi se srela sa nekim. Svi smo je izbjegavali misleći da nikoga ne voli. Baka je pala sa bicikla, a mi svi smo se ukopali. Da li se može dići, a ako se digne kako će reagirati?! Baka se digla, gurnula bicikl, sagnula se, napravila grudu i pogodila Crnog : ” Čuj mali, bilo bi bolje da me pozoveš na pivu, a ne da me bacaš sa bicikla! ” Sretni da baki nije ništa, nakon Grudanja svi smo završili kod bake na toplim kolačima i hladnom Becksu. Ispostavilo se da baka i nije tako loša! 😉


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.