Prvi tjedan

renata mioc

Jedan od bivsih politicara. Ide prema nama sa gajbom becksa.veli da mu je dosasilo gledati rasprave po cijele dane i da bi podijelio svoje price sa nama.nikad se prije nismo tako nasmijali, sve nam bilo zao covjeka.ubrzo nakon njega dosao je i nas prijatelj Crni.nakon susreta s njim sve je otislo u nekom krivom smjeru.sav becks se popio,ostale prazne boce oko nas, svi smo lezali onako jedan pored drugoga i razmisljali tko ce se ustati i otici po novu gajbu.politicar se digao, kao, ide on. Dali smo mu novce za gajbu becksa i cigarete. Nikad ga vise nismo vidjeli


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.