Prvi tjedan

Emily Vrkić

Djedu Becksa! On je vozio svoje sanjke i pao pred nas, a sanjke su nastavile voziti bez njega! Otresao je grudu sa sebe i zazviždao. To su čuli njegovi sobovi i doletjeli ravno pred nas! Nismo mogli vjerovati što se desilo! Crni se počeo ispričavati Djedici Becksu što ga je pogodio grudom, a on je rekao da je bilo puno gorih stvari od toga i predložio da nam sve ispriča uz jedan Becks. Pristali smo, on je otišao do svoje vreće s darovima, uzeo najbolje pive na svijetu i svakom pružio po Becks. Malo smo se zapričali, onda je on rekao da je ionako morao malo predahnuti od napornog posla i da mu je drago da je malo popričao s nama, ali sad mora krenuti. Poželili smo mu sretan put…


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.