Prvi tjedan

Suzana Kišiček

MIlan Bandic ;). Ej decki sta se radi ovako kasno na klupici , mogu li vam se pridruziti, bas sam krenuo malo na trcanje ali treba mi kratak odmor. I pricamo mi tako sa njim i da neznamo tko je zapravo on ne bi nikad rekli da je jedna tako zanimljiva i saljiva osoba spremna na zezanje i druzenje. Kaze nama Milan, ajde decki odite sa mnom na pivicu, bas sam ozednio nakon trcanja a jedan Becks mi bi bas dobro sjeo. Odemo mi tako sa njim, zovemo crnog ali crni je iskljucio mobitel.. Nama je bilo zabavno i bas smo se lijepo podruzili i nasli zajednickih tema, a sutradan prepricavaju crnom sa kim smo bili na pivici on je samo odmahnuo rukom i rekao, oprostite ali ja sam zaspao i iskljucio mob., vidim da mi je to bila velika greska, i sad zbog toga odite sa mnom na pivu, ja castim !


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.