Prvi tjedan

Jakov Šipić

Naš stariji susjed Milan. On je radio kao trgovački putnik Zagrebačke pivovare i ponudio nam je nekoliko kartona Becks’a. Nismo mogli sakriti zhvalnost i želju da popijem to pivo, ali ipak smo ga odbili. Rekao sam mu: “Znaš Milane, ja Genza i Crni Nika ne pijemo pive zagrebačku pivoare iako su jako dobre!” Milan je ostao u šoku I nastavio propitkivati… Objasnili smo mu da pivovara za koju on radi sponzorira HNS a da svi vrlo dobro znamo tko sjedi u ložama HNS-a, od mafijaša, ubojica do kriminalaca i da je to glavni razlog zašto gutamo piva lošijeg okusa od Beck’s-a. Prošlo je nekoliko mjeseci od zadnjeg susreta sa Milanom i ponovno smo se u jedan petak našli, ja Genza i Crni sjedili smo na klupi i ispijali klupsko pivo kada se ponovno pojavio on..glavom i bradom naš susjed Milan, ozarena lica, sa suzom u oku, u rukama je ponovno držao dva kartona Beck’s-a, nasmijao se i rekao nam: “Pričao sam sa direktorom, raskinuli smo ugovor i ovaj put me mozete odbit!” Našoj sreći nije bilo kraja, do dugo u noc se ispijao Beck’s a Milan je postao kvartovski heroj! Znate Milan tu nije stao krenuo je u politiku i upravo vodi bitku da se provede zakon o sportu! Živia Milan 😀


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.