Prvi tjedan

Ivana Čelan

Skužimo da su ta dva lika zapravo dva tajna agenta koji su poslani da nam predlože da se uclanimo u njihov tim jer je zapravo igrica neki tajni kod a mi koliko smo dobri u tome odabrani smo da dekodiramo tajnu šifru i spasimo svijet,totalna ludnica,od svih na svijetu bas nas obicne klince nasli da spasavamo svijet a zapravo smo mi ti koje treba spasavati,ali kad je već tako bacimo se mi na spasavanje svijeta,pravila su samo da za to nitko ne smije znati ali mozemo podijeliti priću Becksu da ipak ostane zabilježeno da smo mi ti koji su spasili svijet.
Nega igre pocnu.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.