Prvi tjedan

Marija Mamić

…policajac! Odjednom nastane muk, pogledamo se ali već je kasno da sakrijemo “rekvizite”. “Dečki, jel znate da je zabranjeno piti na javnom mjestu” – pita nas pajkan. Objašnjavali smo da je to samo pivo, da smo ekipa, da nismo pijani klinci , bla bla bla ali pajkan ne odustaje od pisanja kazne. Taman kad je izvadio svoj “blok” i pokupio naše osobne stiže Crni i viče : ” gdje si care, jesi upoznao ekipu? ” Pajkan mu je frend iz srednje, nikad nismo bili sretniji vidjet Crnog, izvadili smo novi six pack, nazdravili i pozvali pajkana na druženje poslije smjene.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.