Prvi tjedan

Maja Šest

Međutim, to nije bio naš prijatelj, upravo suprotno – na naše veliko iznenađenje, pred nama se pojavio, glavom i bradom Djed Mraz. Onako u čudu gledali smo u njega kad on bez riječi samo gestom ruke pokaže da ga slijedimo. Djed Mraz nas doveo u kafić gdje je bio ukrašen stol i Becks pive posložene u obliku božićna drvca, za stolom Crni i veli „ Iznenađenje dečki, čekam vas imam super vijest, upoznao sam ljubav svog života i zato želim proslaviti sa vama „ . Mi ostali zatečeni „ pa gdje i tko „. Kad ono Djed Mraz skine bradu i nasmije se : „Ja sam Bella, dečki drago mi je.“ I tako svi sjednemo za stol i nazdravimo Becksom za ljubav Crnog i Belle.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.