Prvi tjedan

Miroslav Sebastijanović

Oprah Winfrey ,znas onu slavnu voditeljicu.Ona dosla kod babe Mare,to joj je od kume Janje sestra.
Tad je ona stala i sve je utihnulo.Gruda ju je pogodila ravno u lice,kosa joj je bila puna snijega.Samo je mama od Crnog pritrcala i stala uz njega ,drzeci ga jednom rukom za rame.Nitko nista nije govorio.
Tad je Oprah spustila torbicu i sagnula se.Uzela je veliki komad snijega te krenula prema Crnom.Tu veliku snijeznu grdosiju je razbila Crnom glavu i brzo se okrenula ,krenula gadat druge ne bi pobjedila u natjecanju.
Na kraju je izgubila od Ilije i on je odnio pobjedu ove godine.Tad je Zrinka ,mama od Zutog donjela svima suhe kolace i svi smo se smijali i zezali.Oprah je odlucila snimit emisiju o nama te zvala nas je u emisiju.
Postali smo poznati,svi su nas voljeli. Crnom se je posrecilo.Tamo u velikoj Jabuci nasao je svoju bolju polovicu.Na Bozic mu se rodila i kcerka.Sad svake godine dolazimo u moje mjesto i igramo se i dalje.Zuti je ozenio Janu,onu koja je bila o kojoj smo se svi tukli.Neka je. Crni i Zuti sjede u cosku i gledaju kako se njihova djeca igraju.Sjecaju se kako je sve pocelo,jednom kad smo..


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.