Prvi tjedan

Lucijana Žgela

….Marko! Jedan čovjek kojega smo prije viđali i stalno smo ga izbjegavali jer je izgledao zastrašujuče. Stao je pred nas i nije ništa govorio. Nas dvoje smo samo sjedili, gledali smo ga i nismo ništa poduzimali. Prošlo je tako par minuta dok nisu došli kvartovski huligani. Počeli su nas zadirkivati i maltretirati, no zastrašujuči Marko nam je uskočio u pomoć i otjerao ih. Nedugo zatim došao je Crni i rekao da je iz daljine vidio što se događa. Crni je promatrao naše izraze lica i počeo se smijati, ali nama nije bilo jasno zašto. I rako je da je to sve bio dogovor da nas malo zastraši i da nam vrati za sve ono što smo i mi njemu radili. Crni nam je prišao malo bliže i zagrlio nas. Rekao nam je da pogledamo iza sebe. Iza nas su se nalazile dvije gajbe Becks pive. Proveli smo skoro cijelu noć na klupici. I naravno tada smo bolje upoznali Marka. Od toga dana opet smo počeli češće izlaziti.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.