Prvi tjedan

Filip Kunder

…krčmar Ivica. Točnije bio je prije krčmar dok nije ušao u vode ilegalne trgovine kaučuka. Iako je dosta profitirao od te vožnje, to ga je koštalo njegove predefinirane kozmičke sreće. Čak je morao promijeniti spol na internetu, radi lakšeg skrivanja od pogranične policije iz 90. Bilo, kako bilo Ivica je našao pravi put. Postaje je front-end razvijatelj i hobi mu je izrada craft sokova od cikle. Iako Crni to nije spomenuo, Ivica je stalno u kontaktu s njim te ga je on pozvao večeras. Crni mu je obećao donijet neke black metal mini-discove iz budućnosti. Par minuta iza, Crni je dotrčao iz raja. Svi zajedno proveli su dugu noć prepričavajći događaje iz zatvorenih diskoteka iz centra, zagorskih kornjača i loop vic o pohanom siru. Također, dosta su popravili krvnu sliku sa sokom od cikle kao omaž Atlantidi i prvoj sezoni Westworld-a.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.