Prvi tjedan

Alen Vidović

točionik piva kojeg je vlasnik našeg omiljenog kafića iznio van za potrebe gledatelja Grudanja. To mu se prošlih godina pokazao kao unosan posao. Crni je sa kirurškom preciznošću naciljao Brku koji se upravo u tom trenutku spotaknuo i pao. Gruda je pogodila točionik piva i izbila ručicu. Iz točionika je, na svopće veselja igrača i gledatelja počeo šikljati besplatan Becks. Gazda Neno nije ni sekunde dvojio već je, smijući se, u gomilu bacio plastične čaše. Te nam je godine bilo jako veselo.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.