Prvi tjedan

Suzana Milobara

Bio je to samo jedan slucajni prolaznik koji je trebao samo malo ljubavi za sebe…Vidali smo ga svakodnevno al nikad nismo davali previse paznje za njega jer smo svi bili okupirani poslom i time sta nam fali…Odlucili smo da ga pozovemo na jedno pice i novac koji smo imali dali smo mu za hranu…Danas smo dobili poziv od odvjetnika …Taj slucajni prolaznik je nakon naseg susreta postao jedan uspjesan covijek…Ja sam naravno ostao bez dobrog posla a on je ostavio nam pivovaru koju je vodio…I sad ja i prijatelji smo prosirili tu pivovaru dali mu ime po njemu…zakljucak cini dobro jos bolje ce ti se vratiti.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.