Prvi tjedan

Ivan Piskač

Igramo u parovima, kao i vi do sad. Naizmjence odlučujemo o polju koje otvaramo, te onaj u paru koji otvori polje s minom ispada iz igre. Tko ostane zadnji, pobjednik je i ostali mu do sljedećeg turnira moraju svaki dan donijeti po jednu limenku Beck’sa”. Ali, i mi igramo tako, samo što umjesto vaše nagrade za pobjednika mi pobjedniku donosimo Beck’s u staklenoj boci – ekološki je prihvatljivije. Na to su se dvojica novopridošlih samo nasmiješila, što je bilo dovoljno Crnom da ih izbaci van i kaže – samo jednu Zemlju imamo, vi budale!
I igra se nastavila. Kao i prije, s puno smijeha i međusobnih smicalica.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.