Prvi tjedan

Kristijan Mihalinec

Poštanski sandučić susjeda Mraza. Oduvijek su dječaci pričali kako susjed Mraz ima čudnovato prezime pa su ga iz milja zvali Djed Mraz. Nakon što je gruda snijega udarcem u poštanski sandučić proizvela zvuk poput lončića kada padne na tlo, na dvorištu gospodina Mraza se počelo događati nešto čudno. Na njegovom dvorištu počela su se otvarati vrata u tlu nakon čega su iz zemlje na svjetlo dana izašla kola gospodina(Djeda) Mraza. Zabljesnula su cijelo susjedstvo toplom svjetlosti, a dječaci su potpuno opijeni tom svjetlošću pohrlili ka kolima. U taj čas gospodin Mraz je izašao iz kuće pomalo mamuran od Beck’s Božićnog partija. Dječaci su utrnuli od straha, no gospodin Mraz je rekao da su mu oni najljepši poklon za Božić jer su svi njegovi vilenjaci dali otkaz te nije imao kako dostaviti darove svoj djeci svijeta. Djeca su, naravno prihvatila taj polsao, koji im nije bio posao nego najljepši Božićni poklon koji su mogli zamisliti.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.