Prvi tjedan

Dora Župan

Bili su to Crnijevi prijatelji koji se kunu da svoje dugogodišnje prijateljstvo duguju upravo ovoj igrici i ponekoj pivi. Dugo nikome nisu željeli otkriti zašto baš ove dvije stvari ali kako su vidjeli da dečkima igrica počinje biti monotona odlučili su malo zapapriti i provjeriti koliko im je čvrsto prijateljstvo.
pravilo 1. igraju zajedno parovi iz suprotnih timova. Član suprotnog tima (navigator) navodi 2. člana (pijuna) ponekad točno ponekad krivo a to pijun mora sam procjeniti. Pijun sam ne vidi kako su koja polja označena.
PRAVILO 2. Svaki puta kada pijun slijedi navigatora a informacija je točna (ne nagazi na minu), navigator pije Becks. Svaki put kad pijun posluša navigatora a informacija bude kriva (nagazi na minu jer je slijepo slušao navigatora) pijun pije Becks.
PRAVILO 3. kasnije se uloge mijenjaju
PRAVILO 4: nije dopušteno namjerno gubiti kako bi se pila piva što se dodatno motivira nagradom: gajba pive za ukupne pobjednike.
Bili smo znatiželjni pa smo prihvatili ova pravila i krenuli igrati.

Ta su pravila uništila naše prijateljstvo, više nitko s nikim ne priča… Šalim se, i dalje igramo po ovim pravilima i rugamo se kada skužimo da netko laže


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.