Prvi tjedan

Barbara Vuković

I, sve bi bilo više manje isto kao i svake godine da Crni nije grudom pogodio bebu u kolicima. Odjednom nastade kaos. Dijete počne plakati, majka histerizirati, ljudi zvati lokalnog doktora. A mi? Mi smo stajali kao ukopani. Kroz glavu su nam prolazili svi mogući scenariji. I ni jedan nije imao sretan završetak. No, na sreću, upravo u tom trenutku doktor je stigao na “mjesto zločina” i zaključio kako su najveću štetu zapravo zadobila kolica u kojima je dijete spavalo. Objasnio je kako se od siline udarca probudilo i počelo plakati. Nakon tih riječi svi smo odahnuli. No, pogledi koji su nam bili upućeni jasno su dali do znanja da je vrijeme grudanja završeno. Od toga nemiloga događaja prošlo je 17 godina. Pitate se zašto baš danas govorim o tome? Pa, to je dijete nedavno navršilo 18. godina, a njeno ime je Vanja. I s obzirom da joj je toga nesretnoga dana bio 1. rođendan, odlučili smo se kao ekipa okupiti ovaj dan kako bi joj ovaj 18. rođendan ipak učinili boljim. Hladnim Beck’som, uz salve smijeha, nazdravili smo slavnoj grupi grudaša te novim životnim izazovima koji čekaju Vanju. No, tu nije bio kraj iznenađenju. Rođendan ne bi bio potpun da joj nismo uručili poklon, zar ne? Pogodite što je dobila? Privjesak u obliku pahulje, naravno. 😂


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.