Prvi tjedan

DANIJELA ŠARIĆ

.sob Rudolf. Gledao je u nas začuđenim pogledom kao da se pita s koje smo mi planete sišli ,hahha. Za sobom je vukao saonice prepune šarenih darova . Shvatili smo da se izgubio.. Pomislili smo da ga Djed Mraz sigurno traži. Morali smo nešto poduzeti jer trebalo je sve te poklone podijeliti djeci prije Božića. U obližnjoj trgovini kupili smo keksiće i nahranili ga. Rudolf je veselo poskakivao. Potrčao je niz cestu, a mi smo ga pratili. Ubrzo smo stigli do jarka prekrivenog snijegom. Djed Mraz je je pokušavao izaći iz jarka, ali sve je bilo zaleđeno. Primili smo ga za ruku i izvukli. Djed Mraz se zarumenio od sreće. Krenuli smo s njim podijeliti darove jer Djed Mraz je ipak djed i teško se kreće. Sva djeca će ovog Božića na vrijeme dobiti darove ! Nadam se da ćemo i mi zaslužiti nekakav poklončić!


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.