Prvi tjedan

Rahela Antunović

Simu. Susjeda koji svake godine do sada samo stoji i gleda sta mi radimo. No covjek i ima razloga, stalno je sam , nikad nisam vidio da ga je neko posjetio. Mozda mu je bilo tesko za gledat tuda lika kad je on stalno namrsten. Tko ce ga znat. Al sve do te “nespretne grude” . Odjednom se sageo uzeo snjega i sam napravio grudu. Svi smo bili u soku i zbunjeni. No onda je bacio grudu na mene i covjek se poceo smijat. Prvi put smo ga vidili da se smije. Naravno nastavili smo s grudanjem uz smijeh. Tada sam shvatio da Sima nije bio ni malo los covijek, nego samo tuzan covijek koji nije imao razloga za srecu. No od tog dana ne skida osmijeh s lica. I drago mi je da smo mi sa svojom “tradicijom grudanja” nekome vratili osmijeh na lice. Naravno tradicija se nastavlja a ako bog da prenjet cemo ju i na svoju djecu.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.