Prvi tjedan

Jelena Milek

Jakog,koji je svake godine do sad bio nepobjediv. Nastao je muk,pogledavali smo se… Čekali smo njegovu reakciju, tipičnu osobi koja nosi “luđačku košulju”. Krenuo je namrgođeno prema Crnom. Teta Verica se drži za glavu,stara iz 3B nepovezano priča, Štef,Kompa i Mači lagano idu za Jakim da ga zaustave u naumu. Sorry stari, nisam tebe ciljao ; reće Crni. Jaki mu pruža ruku, lijevom ga opali po glavi,ko Gibbs u Ncys-u i počne se smijati. Dobro si me zgrudao! Ekipa, ovo moramo proslavit, plaćam cugu, svi za Becks, Becks za sve !!!


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.