Prvi tjedan

Ivana Baranj

Glavom i bradom pojavio se nas stari neprijatelj.. Rekao je: decki,sto radite u ovom kvartu?. Onako zbunjeni,pogledasmo se i u glas kazemo: Gdje je nas Crni? Odgovorise im Neprijatelj,zvani Tama: on je svoje dobio sto je zasluzio,red je na vama,zato pokupite se iz ovog kvarta i nadjite svoje drugo mjesto… Mi onako ljutiti,ogrnuli svoje jakne,nas pas Zvrk nasrnuo na Tamu, povikali: Ovo je nas kvart,i mi iz njega nejdemo.Ti mozes biti faca,ali nas iz naseg kvarta otjerati neces! Dok se nasa vika odjekavala kvartom,nas prijatelj Crni doleti Tami iza ledja sa palicom u ruci i rece: ja sam dobio svoje,ali dobit ces sad i ti.. Tama se uplasio,streso od straha i otrcao na ulicu medju gomilu auta.. A mi ekipica iz kvarta opet svi skupa sjeli na nasu klupicu i krenuli sa nasim starim pricama.. Nisu nas zanimale nase obaveze doma i posao,bitno da se prijatelji uvijek drze skupa. 🙂


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.