Prvi tjedan

Iva Šulentić

prosjed čovijek, promuklog glasa, u crnom odijelu. Trnci su nam prolazili tijelom. Desnom rukom posegnuo je u svoj lijevi džep sakoa. Mrko nas je pogledao te promumljao nešto. U iščekivanju i stravi smo ga gledali. Nakon par sekundi tišine iz džepa je izvukao bocu Beck’s-a. Osmjeh nam je obasjao lica. Odmah smo skočili sa klupe i prihvatili mističnog lika u našu ekipu. Nazvali smo ga “Zadovoljstvo”. Zadovoljstvo je zadovoljilo svaku našu potrebu, pa čak i onu da krenemo putovati svijetom zbog pronalaska najboljeg piva. Beck’s stvara prijateljstva.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.