Prvi tjedan

Iva Romčev

Bio je to krupniji covjek sa dugom bijelom bradom. Stajao je ispred nas a u ruci je držao Beck’s 6 pk. Ponudio nas je pivom i pitao smije li nam se pridruziti. Kimnuli smo glavom. (Ipak je to Beck’s) Razgovarali smo o sutrašnjem Božičnom ručku i kako cemo se fino najest. Okrenuo sam se prema frendu da nazdravimo.. kad sam se okrenuo da nazdravim i sa ljubaznim čovjekom,njega vise nije bilo. Ostavio nam je pivo i poruku.”Dečki,ostavio sam vam pivo. Ipak sutrašnji ručak ne može proći bez Beck’sa. Sretan Božić! Vaš Djed Mraz.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.