Prvi tjedan

Tihana Šimić

Taj on bio je Boki. U ruci je nosio nešto što nas je još više obradovalo. Bile su to limenke Beck’s pive. Sva trojica smo tako sjedili do mraka uz pivicu lagano ćakulali dok se nije smrklo, a tad smo otišli svi zajedno na veliki Beck’s party. Tulumarilo se do zore, a od pive su napravili žive rijeke, uzmeš čašu i sam zagrabiš. Bilo nezaboravno. Sutradan smo se sva trojica ponovno našli na klupi i uzbuđeno prepričavali proteklu noć. Bokiju je tijkom našeg prepričavanja pala na um jedna divna zamisao: da taj tulum nosi naziv Beck’s u rijeci.

Na slici bi trebalo biti: rijeka pive, i ljudi koji zahvaćaju čašom iz rijeke. U daljini pozornica na kojoj svira bend i svi veseli i nasmijani


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.