Prvi tjedan

Jelena Rajčić

konobara koji je nosio gajbu punu Becks pive, a od siline udarca konobar se poskliznuo i pao na snijeg dok se gajba pive razasula po cijeloj ulici. Mnoge boce su se razbile pa je ulica sličila na jednu veliku kaljužu. Iz kafića je ljutit izašao gazda i počeo vikati na konobara i dok su svi pomagali konobaru da ustane i da pokupi boce odnekud se pojavila kolona s kočijom i Djedom Mrazom i zborom pjevača koji su pjevali božićne pjesme. Svi su prihvatili pjesme i zapjevali, a i gazda se smirio. Zagrljeni i s pjesmom na usnama pridružio se konobar i gazda. Od grudanja toga dana više nije bilo ništa, ali nas je iznenadio gazda koji je u jednom trenutku iz kafića donio Becks pive i počastio sve prisutne….


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.