Prvi tjedan

Matea Ljuban

Pred nama se pojavio,glavom i bradom,čovjek u dugom crnom kaputu.Na glavi je imao preveliku kapu,a pogled su mu skrivale tamne naočale. Na tankim nogama imao je neobično glomazne cipele.Gledao nas je i šutio. Bio je nekoliko metara od nas. Izazivao je svojom nepomičnom pojavom. Refleksno sam ustao. Kaput mu pada na pod. Kad ono, ženska silueta ispred nas.Kratka haljina joj ističe tijelo.Blenuli smo.Ona se smije,raspušta kosu i daje mi Becks.Aj reko sad sam sve vidio.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.