Prvi tjedan

Matea Ljuban

Pogodio je gnoma. Mali ružni gnom je već neko vrijeme stajao sa strane i promatrao nas. Bio je manji od kante za smeće i tri puta ružniji od Grincha. Često smo ga viđali na kvartu. Gnom je bio asocijalan te nikad nije htio ići s nama na rundu. Zbog jačine udarca, gnom se onesvijestio. Iako nam nije bio posebno drag, potrčali smo ka gnomu da mu pomognemo. Frfljao je nerazumljivo. Brijali smo da mu fakat nije dobro. Odjednom, počeo je nekontrolirano vikati. Činio se još ružniji nego iz prve. Gnom je zahtjevao da mu platimo odštetu za pretrpljenu emocionalnu i fizičku bol, čak nam je zaprijetio i tužbom. Pokušali smo izgladiti situaciju te smo ga pozvali u naš podrum. Začudo, pristao je. Činilo se da mu je od udarca u glavu druženje s nama postao bliži pojam. U podrumu zgrade je bila naša oaza. Becks je tekao u potocima. Mali ružni gnom je na kraju ispao najveći kralj ikad. E da, i ostao je živjeti u našem podrumu sa vječnom zakletvom da će čuvati naše male zelene Beksiće 😉


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.