Prvi tjedan

Helena Piljuzan

Stari čiča Roko koji nas je malo-malo prijavljivao policiji zbog “dernjave”. Odlucio nam se pridruziti iako su naše face bile ocigledno zbunjene. Izvadio je iz vrecice par piva i podijelio. Ispricao nam se. Zena mu je bila bolesna i trebala im je tisina. Jucer je otisla. Zauvijek. Njegov najbolji i jedini projatelj. Vise nema prijava… Kao da je tisina ispunila cijeli kvart…nasi pogledi su de izmjenjivali. Tad sam odlucio otvoriti svoje pivo i reci:” ovdje smo svaki petak, kad nas cujete, pridruzite nam se”. Roko zahvalno nasmijao, podigao bocu, digao glavu prema nebu i rekao: “za Klaru”, ponovili smo za njim u glas. Za par sekundi stigao je Crni.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.