Prvi tjedan

Dino Jurić

krampus! Komentirao je dubokim glasom: „Dečki, kakve to pive pijete, evo vam šiba za kaznu i evo vam karton prave pive, nemojte da se iduće godine moram vraćat kod vas!“ Izvadio je karton Beck’sa i pružio nam. Vilice su nam ispale od šoka, a kad ga je svjetlost ulične rasvjete bolje obasjala odvalili smo od smijeha. Pa bio je to Crni prerušen u krampusa! Plakali smo od smijeha, a svi svakodnevni problemi su bili kao rukom odnešeni. Svakoj ekipi treba jedan Crni i barem jedan karton Beck’sa!


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.