Prvi tjedan

Dino Jurić

božićnu jelku! Cijelo susjedstvo je dotrčalo i u čudu gledalo polegnutu jelku koju su netom prije svi zajedno okitili. Kuglice su se polupale, lampice su prestale gorjeti, jaslice su zgnječene. Bakica Đurđica tužno je rekla Crnome: „Ti si Grinch!“ Crni se rasplakao kao malo dijete, ljudi moji nikada ga nisam takvoga vidio. I meni su u ušima odzvanjale riječi bakice Đurđice: „Ti si Grinch, ti si Grinch, ti si Grinch…“ Pred očima mi je bila slika okiseljenog osmijeha tog zelenog bića koji je upropastio Božić i naše srušene zelene jelke. U mislima su mi bili zeleni prizori, sve zeleno, počelo mi se vrtjeti. Mislio sam, mislio sam i napokon sam se dosjetio. Što je još zeleno? Hej ekipa, tko je za BeckꞋs? Počastili smo cijelo susjedstvo BeckꞋsom, uživali u jedinstvenom okusu te bocama slagali našu jelku. Nitko nema ovakvu, zar ne?


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.