Prvi tjedan

Helena Korunić

Djed mraz. Počeli smo se glasno smijati jer znamo da djed mraz ne postoji. Nakon nekog vremena pitao nas je može li nam se pridružiti. Naravno odbili smo ga jer tko bi se htio družiti sa budalom koja glumi djeda mraza i hoda sam parkom u petak navečer. Taj “djed mraz” sjeo je na klupu nasuprot naše. Počeo je kopati po svoj vreći. Sledila nam se krv u žilama. Svi smo ga promatrali i pripremali se na ono najgore. Polako je vadio ruku iz vreće. Zvukovi su bili sve glasniji. Mi smo bili spremni da pobjegnemo. I izvadio je BECKS. Trebalo nam je svega nekoliko trenutaka da shvatimo da djed mraz ipak postoji! Kad bi barem svaki petak djed mraz šetao parkom


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.