Prvi tjedan

Mario Erdelja

Srednjoškolskog ravnatelja, gospodina Petrića, glavom i bradom. “O nee..gotovi smo, padamo razred.”- uplašeno je uzviknuo Marko, najbolji prijatelj Crnog. “Ništa nemojte brinuti, ja ću sve riješiti.”-rekao je Crni. Svi su s nevjericom gledali kako se Crni približava gospodinu Petriću, koji je imao crvenu facu i kosu punu snijega. Za par minuta Crni se vratio i rekao “Šta stojite, ajmo se grudat!”. Marko ga je pitao što se dogodilo, kao i još nekoliko prijatelja. Nikome nije otkrio istinu, kao da se ništa nije desilo. Ono što nitko nije znao jest činjenica da je gospodin Petrić dugogodišnji obiteljski prijatelj (Crnin tata je s njim išao u školu), tako da je rekao kako nema problema, svakome se može desiti. Također je pristao na šalu, i pravio se da je ljut kako bi se grudači uplašili. 🙂


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.