Prvi tjedan

Paulina Babić

šef od Crnog! Rekao nam je da Crni mora raditi cijeli vikend i da će ga on „mijenjati“. Skupa smo se svi nasmijali – iako je uvijek kasnio na druženja, Crni ih je shvaćao vrlo ozbiljno. Šef je iz aktovke izvadio par Becks piva, dodao nam te izvadio notes u kojem je pisao bilješke kako bi mogao Crnom prenijeti što nam se događalo. Na kraju je i on podijelio s nama svoja razmišljanja i brige te smo došli do zaključka da smo svi ispod odjeće isti – bili u odijelu ili u trenirci.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.