Prvi tjedan

Paulina Babić

znakovitog nogometnog menadžera, nazovimo ga Zdravko. Zdravko nas je pogledao očima punim bijesa i rekao: „Nećeš razbojniče!“. Došetao je do nas i strogim tonom rekao: „Dobro veče. Dozvolite da pitam tko me pogodio?“ Mi smo, kao pravi prijatelji, svi odmah pokazali na Crnog. Zdravko je napravio grudu i rekao Crnome: „Misliš da si najbolji u grudanju? Pa ja takve jedem za doručak čovječe Božji!“ Pogodio je Crnog toliko snažno da mu je zvonilo u ušima. „Eto, sad si dobio svoje! Dečki, hladno je ovdje, ajmo na pivo!“ Sjeli smo u prvi kafić, naručili BeckꞋs i nazdravili. „Sretni bili na Božić 2016.!“ – rekao nam je Zdravko i otplesao u noć.
Napomena: Svi likovi u ovoj priči su izmišljeni i nemaju veze sa stvarnošću.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.