Prvi tjedan

Snježana Babić

električni vod. Na tren smo svi zastali kao ukamenjeni – nestalo je struje u cijelome kvartu, i to baš na Badnjak popodne. Osim što televizijska ekipa nije mogla snimiti prilog o nama, već su se neke gospođe sjatile na prozore svojih stanova i grintale da zbog nedostatka struje ne mogu uključiti pećnicu. O Bože mili, pa svima smo upropastili Badnjak! I kakav je to Badnjak bez lampica i božićne svjetlosti? I koji električar će nam doći popraviti vod u svoje slobodno vrijeme na Badnjak? Televizijska ekipa se taman spremala otići kad je odjednom Crni rekao: „Ne idite nikud! Imam rješenje!“ Nazvao je svog rođaka, električara Stipu koji je stanovao blizu i ispričao mu o čemu je riječ. Stipe mu je rekao da ne može doći, da kupuje djevojci poklon za Božić. Srećom, Crni je imao tajnog asa u rukavu. Znao je što Stipe obožava. Obećao mu je gajbu BeckꞋsa ako spasi situaciju. A što će mu djevojka reći što nije kupio poklon? Cijeli kvart se angažirao oko izrade milenijske čestitke za Stipinu djevojku, čak je i televizijska ekipa snimala. Svojim tijelima su napravili natpis:
Sretan Božić draga moja crnokosa,
Volim te više i od najdražeg BeckꞋsa.
Stipe nam je popravio električni vod, gospođe su na vrijeme napravile večere za Badnjak, mi smo se grudali satima, Stipe je dobio sočnu pusu od djevojke i gajbu BeckꞋsa od Crnog i svi smo živjeli sretno do kraja života. The End.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.