Prvi tjedan

Snježana Babić

Bijeli! Bio je to djedica iz kvarta duge bijele brade, poznat diljem Hrvatske kao Djed Božićnjak (što zbog duge bijele brade, što zbog crvene odjeće). Pitao nas je vjerujemo li u Djeda Božićnjaka. „Eh moj Bijeli, prošli su ti dani bezbrižnosti i sreće kad smo kao djeca vjerovali u Djeda Božićnjaka „– rekoh. Mrko me pogledao i naredio da zaželim želju. Zaželio sam Beck’s pivu, a Bijeli je u tom trenu iz kaputa izvadio ledenu pivu! Čuda se dešavaju, sretan Božić i živjeli!


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.