Prvi tjedan

Sandra Kovačević

djevojku koja je prolazila pored nas. Pogodak je bio ravno u srce i valjda je to ponajviše uzrokovalo, nakon, silne strke oko pomaganja djevojci koja je vrisnula od šoka, da iz Crnog doslovno polete ljubavne iskre, ma kakve iskre, to su vam, ljudi moji bile vatre koje su frcale na sve strane. Što je najčudnije i djevojka je gledala u Crnog s očima u kojima su zjenice doslovno bile u obliku srceta. Klečali su oboje u snijegu kao dva bijela golupčića, mada je Crni, naravno, bio crn, ali metaforički je ličio na goluba koji guguče. Nenaviknuti na Crnog u bilokakvom ljubavnom stanju, prvo smo bili šokirani, a onda kada je Crni svečano ustao s djevojkom u zagrljaju, digao je nos do neba i uzviknuo: -Ovo je moja cura forever. Sreća da smo u ruksaku imali limenke Beck’s-a koje smo odmah izvadili i nazdravili za novu ljubav. Za sve one koji žele ostati solo, pazite kako bacate grude jer i gruda može biti opasna po soliranje. Živjela nama ljubav uz Beck’s.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.