Prvi tjedan

Vlado Hostić

..duh Arsena Dedića. Ustuknusmo. “Sve je u redu dečki, brzo ću ja, trebam malu uslugu” pa se odmah požali kako mu je kazna – za sve preostale zemaljske grijehe – javno i glasno večernje recitiranje poezije. “Može!”, prigrlismo odmah ideju. No njegova kazna je ipak bila perfidnijeg karaktera – u obzir su dolazila samo odabrana djela proizašla ispod nadahnutih pera Vjekoslave Huljić i Dražena Zečića. Pa krene niz: “Oj sokole, ptico siva.. minus i plus, ko Amer i Rus.. nirvanaaa, opušteno čekam te sama, isto mjesto ista budalaaa”. “Ajme, jesmo mi budaleee”, pomislimo. No srećom, uz punu gajbu Becksa koju je Crni u međuvremenu donio, kako je večer odmicala rime su postajale sve milozvučnije, subliminalne melodije lagano su nas vukle na samo bokovima rezervirani ples, a naš Arsen je biva sve raspoloženiji. U svitanje smo nadahnuti i emotivno iscrpljeni zakazali ponovni susret, uz dato nam obećanje kako sljedeći put on donosi pivu – direktno iz Čistilišta! 😉


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.