Prvi tjedan

Martina Furlan

.. dok Crni nije grudom pogodio kroz otvoreni prozor svoje simpatije pored kojega je stajao njen otac i navijao također kao i večina ljudi. Naravno, pogodio ga je točno u glavu te mu zadao otok na čelu. Naravno da nije znao da je to njen otac, otišao je do doma, pozvonio te mu je on otvorio vrata. Ispričao mu se te dobio poziv na piće. Kada je ušao u kuću ugledao je nju, nasmijao se te sjeo. Uz božićni ugođaj, kamin, vatricu, simpatiju te obitelj i miris božićnih medenjaka koji se širio kućom, popili su svi skupa jedan dobri, hladni beck’s! Od tada, sve mu je krenulo kako je želio. Dobri, stari beck’s za kojeg nikada nije prehladno te simpatija za koju bi dao sve… osiiim beck’sa. 😂😁


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.