Prvi tjedan

velimir zanze

starog susjeda Peru koji je sa svojom ženom u dvorištu čistio snijeg. Starac se zateturao i skoro pao i onako ljutit počeo je vikati da se grudaju u drugoj ulici, a ne da on mora čistiti i snijeg koji oni nabacaju u njegovo dvorište. Crni i ekipa kako bi se iskupili jer im je bilo žao starca, uzeli su lopate i očistili cijeli snijeg iz dvorišta. Djed se izvinjavao što je vikao ali je rekao kako je on bolestan i star i da nema više snage čistiti. Kad je sve bilo gotovo djed je donio iz kuće Becks pive i počastio cijelu ekipu, a baka je donjela kolače koji su još bili topli. Okrepljeni krenuli su zadovoljno na grudanje, a glavni njihovi navijači su bili djed i baka.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.