Prvi tjedan

Filip Rajčić

…Armin van Buuren! Ideeeš čovječe, kupili smo karte za novogodišnji party na kojem će svirati i pripremili se da će biti odlično ali da ćemo ga vidjet u kvartu nismo mogli ni sanjati. Kako prići tako velikoj faci? Sva sreća uz nas je bio naš obavezni six pack, izvadim jedan Beck’s i dobacim mu. Brzo smo skontali priču, dobili vip propusnice i selfi s Arminom. Kakva večer, e Crni baš si danas morao zakasniti, sad ćeš samo slušat priču a mogao si imat doživljaj, mislim da više nikad nećeš nikud zakasniti.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.