Prvi tjedan

Katarina Mikulic

Otkako smo bili klinci imamo taj jedan običaj kojeg se držimo sve ove godine – čim padne prvi snijeg, nađemo se u našem kvartu i započnemo Grudanje. Pravila igre su jednostavna – ne smiješ primiti više od deset udaraca grudama te isto toliko puta moraš uspješno naciljati protivnika. Pa tko prije do deset … Tijekom godina smo postali i svojevrsna kvartovska atrakcija, čim napadne dovoljno snijega krenemo s Grudanjem, susjedi navijaju a jednom nas je, na ponos rodbine, snimala i televizija, završili na YouTube sa hrpom klikova … Tako je bilo i taj put, zabundani i raspoloženi kao i uvijek, digli smo ruke na pozdrav i krenuli s borbom. I, sve bi bilo više manje isto kao i svake godine da Crni nije grudom pogodio gospođiću u bijelom raskošnom kaputu… Njezin pogled govorio nam je sve izgleda je kao ona zla teta iz Filma 101 Dalmatinac…. Uništena mi je bunda vi mali zlotvori vikala je . U to se pojavio njezin muž skoro ga je pogledom progutala .. On ju je naravno smirivao , ali ništa nije pomagalo mi smo se za to vrijeme razbjezali kao muhe bez glave … Sve dok nije došao susjed koji je čuo galamu i za smirenje ponudio gospodični jedan Bek’s… On je bio naš spasitelj sjela je u svoj auto kao da se nista nije dogodilo i odvezla se . Pohitali smo u zagrljaj našem spasitelju i nastavili se grudati cijeli dan 😊


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.