Prvi tjedan

mara udzenija

Pogledah, kad ono 2 dimnjacara. Jedan od njih je imao elektricnu cigaretu iz koje kada bi povukao, je dimilo kao iz dimnjaka. Nasmijah se svojoj misli, no i dalje mi nije bilo jasno tko su ni sta zele. Rekoshe Crnom da moraju provjeriti bojler. Dvojac se zaputi prema kupaoni a Crni prema loncu. Vec za 10 sekundi se vracaju, nabrzinu se pozdravishe i joshbrze odoshe. Cudno, pomislih, zar dimnjacari u ovo doba. Nedugo zatim osjetio se cudan miris koji je dopirao iz kupaone, a ubrzo i nekakav dim. Poletismo svi u strahu da se nije sto zapalilo, nastade vika, zurba, jauci.ja se sjetim otvoriti prozor kad ugledah u kutu lopticu iz koje je sukljao dim, a potom se izvana cuo smijeh. Tek tad svatim, Ta ona dva mangupa nisu nikakvi dimnjacari vec kvartovski zafrkanti.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.