Prvi tjedan

Tanja Jelaš

…Baza, gol k’o rečenica izvađena iz konteksta. Šutke smo piljili u njega s nevjericom, dok se on neugodno meškoljio, pokušavajući rukama prekriti ispodpojasnost. Hrvoje je spustio s klupe torbu za trening i počeo vaditi trenirku i majicu, zbunjeno dodavajući Bazi komade odjeće. “Dobro, kaj je bilo?” – nestrpljivo sam upitao. “Kol’ko vremena imate?” – rezignirano nabaci Baza, navlačeći majicu. “Još samo sto znakova” – brzo odgovori Hrvoje, kružeći rukom kao da ga požuruje. “Palačinke. Pekao sam palačinke.”


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.