Prvi tjedan

Tomislav Galović

Hej, tko ste vi!? Crni nećeš nas upoznati s gostima? Svakako, ovo su moji rođaci Josip i Ivan iz Njemačke, oni će nam se večeras pridružiti u Minesweeperu. Drago nam je Josipe i Ivane, hajdemo zaigrati. Nakon nekog vremena Ivan primijeti i zbunjeno pita Crnog, zar vi pijete čaj? Nažalost da trgovina je bila zatvorena i nisam stigao kupiti pivo. Crni nemaš brige, ponijeli smo gajbu Beck’sa iz Njemačke, Josipe zaleti se u automobil po nju. Ekipa je bila oduševljena, te stade skandirati „život te zove.“ Nakon što su popili po koju pivu, ekipa je odlučila promijeniti igru te na poticaj Crnog zaigrati bocu istine, koja je na opće oduševljenje potrajala do dugo u noć.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.