Prvi tjedan

Matea Baćica

… prozor starog Alojza. Stari je taman pio svoju treću kavu toga dana i nije mislio kako će morati uopće izlaziti iz kuće. Pomalo je bio ekscentričan pa su ga ljudi često izbjegavali. Ili je on izbjegavao ljude, teško je reći. Nastao je muk na ulici kad je stari izašao i već smo se uplašili kakvih prijetnji ili prijava policiji. Na iznenađenje svih, kaže stari: Zašto nigdje nema snjegovića? Cijela ulica se dala u posao izrade, a kasnije su se svi htjeli slikati s poznatim snjegovićem. Odjednom, Crni primi u glavu takvu grudu kakvu u životu nije vidio. Nastao je opći kaos, Grudanje na novoj razini kakvu susjedstvo još nije vidilo. A stari Alojz … Krajičkom oka sam vidio kako nas promatra s prozora, u ruci drži hladan Beck’s i smješka se. Sad smo bili kvit.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.