Prvi tjedan

Matea Baćica

“Tko izgubi, plaća gajbu Beck’sa. Vas četvero protiv nas dvoje,” rekli su nam čudnim naglaskom. Bili su ozbiljni i pomalo zastrašujući. Mislili smo da se šale, ali bili su ozbiljni, a Crni se ponašao malo čudno. Bit će to mačji kašalj. Poslije sata igre , nismo mogli vjerovati kako su nas nadigrali. Zar su to neki profesionalci? Izvadili smo im gajbu, a likovi su prasnuli u gromoglasan smijeh. Ispostavilo se da su to bili braća od Crnog, koji zadnjih 10 godina žive u Švedskoj. A saznali smo da kako je Crni dobio taj nadimak. Ne zbog boje kose, već jer su ga braća stalno negdje bacala, pa se uvijek vraćao kući crn poput ugljena. Bolje i Crni nego Pepeljuga.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.