Prvi tjedan

Biljana Gabrić

…Superhik. Ha!? Zar je on stvaran!? Dok smo se mi pokušavali sabrati, Superhik je svečano rekao: “Čujte dečki, znate da ja inače kradem siromašnima i dajem bogatima, pa sam mislil i od vas nekaj maznut. Al’ usput sam popil par Becksa i kad sam vidio vas dva bogeca kak sjedite na toj klupi, obuzeo me neki božićni duh, pa sam odlučio podijelit ostatak gajbe s vama.” Otvorio je svakom po pivicu, digao jednu nogu na klupu i rekao: “Živjeli dečki! Nego, imate ipak kaj sitnog za bogate što plaču, ha?” Skužili smo da još uvijek nismo zatvorili usta od iznenađenja. Bit će ovo zanimljiva noć..


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.